Kálmán Titanilla

fogászati asszisztens,

Kálmán Titanilla - a MesterDent fogorvosa

A fogászat az egészségügyi ellátásnak egy olyan területe, melynek kapcsán mind a mai napig talán a legtöbb gátlás és bizonytalanság él az emberekben. Évek óta azért dolgozom, hogy segítsem a pácienseket ezen kételyek eloszlatásában, hogy mindig bizalommal fordulhassanak hozzám kérdéseikkel.

2020-tól, a szakmai ismereteim bővítésével, már fogászati asszisztensként szeretnék hozzájárulni az oldott hangulatú, professzionális ellátáshoz. Szerencsésnek érzem magam, hogy elmondhatom, hogy a munkám egyben a hivatásom is, melynek köszönhetően kiteljesedhetek, hiszen ezen a területen kamatoztathatom a személyiségemből eredő segíteni akarásom.

Jelenleg felsőfokú tanulmányokat is folytatok, melyet az asszisztensi pozícióm mellett, szintén a fogászat területén szeretnék majd hasznosítani. Kikapcsolódni a családom, a barátaim és a macskáim körében szeretek, leginkább séta vagy társasjáték közben (igaz ezeknek a macskák kevésbé aktív résztvevői).Foglaljon időpontot most telefonon vagy akár online űrlapunkon