Dr. Mikola Éva

fogorvos, konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

Dr. Mikola Éva - a MesterDent fogorvosa

Fogorvosi diplomámat 2015-ben szereztem a Semmelweis Egyetemen, majd 2018-ban konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát tettem. A Fogpótlástani Klinikán részt veszek a fogorvostan-hallgatók graduális és posztgraduális képzésében, emellett szakfordítással és szaktolmácsolással is foglalkozom.

A fogászat számomra hivatás, az alkotás és a gyógyítás tökéletes harmóniája – hisz a természethű tömések, fogpótlások nem csak az esztétikát, hanem a funkciót is helyreállítják.

Kezeléseim során fontos számomra a barátságos légkör, hogy páciensem tudja és érezze, valóban jó kezekben van. Célom a feszültség oldása és a bizalom megteremtése, az együttműködés kialakítása a tökéletes végeredmény érdekében. A minél teljesebb tájékoztatás a további problémák megelőzése, a prevenció szempontjából is kulcsfontosságú.

A maximalitás és precizitás mellett, melyek munkámat jellemzik, ugyanilyen fontosnak tartom a türelmet és az empátiát is. A legmodernebb anyagok és technológiák használata mellett sem szabad elfelednünk, hogy nemcsak egy fogat, hanem az embert kezeljük. A kezelés végén pácienseim önfeledt mosolya az igazi siker számomra.

Szabadidőmet legszívesebben családommal töltöm, kisgyermekes édesanyaként az együtt töltött minőségi idő rendkívül fontos számomra.Foglaljon időpontot most telefonon vagy akár online űrlapunkon