Dr. Le Thien Dóra

fogorvos, konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

Dr. Le Thien Dóra - a MesterDent fogorvosa

A doktornő jelenleg szülési szabadságát tölti.

Diplomámat a budapesti Semmelweis Egyetemen szereztem 2014-ben, majd a Fogpótlástani Klinikán a szakma legtapasztaltaibbjaitól tanulva végeztem el a rezidensképzést. Részt vettem a fogorvostan hallgatók oktatásában is és itt szereztem konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgámat. 2015 óta magánrendelést is folytatok.

Munkámban a precizitásra, valamint a minél természetesebb tömések és pótlások elkészítésére törekszem, szeretem a bonyolultabb, izgalmas eseteket is. Célom, hogy pácienseim újra örömüket leljék a gasztronómiai élvezetekben és bátran merjenek mosolyogni.

Fogorvost az ember jó esetben egy életre választ, ezért ebben a szakmában a legfontosabb az orvos és a páciens közötti kölcsönös szimpátia és bizalom megléte. Munkám során szeretem megismerni a fogak mögött lévő embert is, ezért törekszem a legbonyolultabb kezelések során is a barátságos, oldott légkör kialakítására.

Számomra a fogorvoslás nem ér véget az éppen szuvas fogak helyreállításával, hanem fontosnak tartom a további problémák megelőzését is, ezért nagy hangsúlyt fektetek a prevencióra és a rendszeres kontrollokra is.

Szabadidőmben szívesen utazok, fotózom, a gasztronómiának hódolok és a családommal, barátaimmal töltöm az időt, de legszívesebben mindezt egyszerre teszem.Foglaljon időpontot most telefonon vagy akár online űrlapunkon