Dr. Gulácsi Gabriella

fogorvos, fogszabályozó szakorvos

Dr. Gulácsi Gabriella - a MesterDent fogorvosa

2014-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, majd az egyetemen maradva a Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézet Fogszabályozási osztályán töltöttem rezidensi éveimet Dr. Horváth János és Dr. Turi Gábor vezetésével.

2017-ben szereztem szakvizsgámat, ami azonban nem jelentette a tanulás végét számomra. Azóta is különböző külföldi és hazai konferenciákon veszek részt, hogy pácienseimet a legújabb szemléletet figyelembe véve, a legmodernebb készülékeket használva tudjam ellátni, a legjobb eredmény elérése érdekében.

A fogszabályozás azonban nem csak egy munka, sokkal inkább hivatás számomra. A leginkább azt szeretem benne, hogy pácienseim már az elején teljes mértékben tisztában vannak a lehetőségekkel, kezelési tervük minden részletével, így bátran vágnak bele a több hónapon át tartó kezelésbe, és látják hónapról hónapra a pozitív változást. A kezelés végén pedig önfeledten, mosolyogva és még mindig bátran mondják, hogy igen, megérte.

Jelenleg minden szabadidőmet kis és nagy családommal töltöm, büszke vagyok erre a szoros kötelékre.Foglaljon időpontot most telefonon vagy akár online űrlapunkon