Dr. Fajt Eszter

fogorvos,

Dr. Fajt Eszter - a MesterDent fogorvosa

Tudom, milyen egy orvosi rendelő várójában ülni. Tudom, milyen, amikor próbálod fejben tartani az összes kérdésed, nehogy egy is kimaradjon abban a bizonyos röpke pár percben.

Tudom, milyen, amikor átfut az agyadon a gondolat: "Vajon szóvá tegyem?".

Tudom, milyen, amikor lehetetlen időpontokban jól jönne egy szakértő segítség. Mindezek tapasztalása segít abban, hogy amikor rám várnak, tőlem kérdeznek, nekem mondják, akkor értő figyelemre találjanak a pácienseim.

Szeretem, ha sikerül megteremtenünk a kölcsönös bizalmat és jó hangulatú, fesztelen légkörben történnek az ülések. Szeretem, ha a kezelőben jól érzi magát a csapat minden tagja:

a páciens, az asszisztens és jómagam. Szeretem, ha a kezelés végén mindenkit elégedettség tölt el.

A fentiek mellett fontos számomra a kompetencia és a transzparens kommunikáció. Így nem meglepő, hogy törekszem inspiráló, tehetséges kollégákkal körülvenni magam, akik tudására támaszkodhatok szükség esetén.

A diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem 2014-ben. Mielőtt elkezdtem az általános fogorvosi tevékenységet bő egy évet dolgoztam a Parodontológiai Klinikán. A fogak és a fogágy gyógyítása mellett ott van a fókuszomban a prevenció. Igyekszem átadni a pácienseimnek azt az elméleti és gyakorlati tudást, amelynek birtokában fogukat a lehető leghosszabb ideig tudják megőrizni (a szájukban) :)Foglaljon időpontot most telefonon vagy akár online űrlapunkon