Dr. Csider Andor

fogorvos, konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

Dr. Csider Andor - a MesterDent fogorvosa

2014-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Már egyetemi éveim alatt bővítettem tudásomat külső rendelőkben. Tanulmányaim után körzeti és magánrendelőkben folytattam gyógyító tevékenységet.

2018-ban szereztem meg a konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát. Szakterületeim közé a tömések, gyökérkezelések, fix- (korona, híd), kivehető- és kombinált fogpótlások tartoznak. Elhivatott vagyok szakmám iránt, jellemző rám a páciensközpontú szemléletmód. Munkámban határozott vagyok, jellemző rám a precizitás.

Célom, hogy a páciensek korábbi rossz élményei miatt kialakult szorongást és félelmet oldani tudjuk egy jobb hangulatú, nem feszélyezett környezetben végzett kezelés által. Szeretem a kihívásokat, nem ijedek meg a bonyolultabb feladatoktól, kezelésektől sem.  Munkám során a legnagyobb öröm számomra, amikor egy-egy nagyobb kezelés után láthatom a pácienseim arcán az önfeledt mosolyt, mely a közös munkánk eredménye.

Régi nagy álmom volt egy saját fogászati rendelő létrehozása, szabadidőm nagy részét is az e körüli teendők töltik ki, de legszívesebben a családommal töltöm az időt.Foglaljon időpontot most telefonon vagy akár online űrlapunkon