Dr. Bacsa Alexandra

fogorvos,

Dr. Bacsa Alexandra - a MesterDent fogorvosa

A doktornő jelenleg szülési szabadságát tölti.

Diplomámat 2016-ban szereztem meg a Semmelweis Egyetemen, azóta folytatok magánrendelést.
Szakterületem elsősorban a konzerváló fogászat és a fogpótlástan, emellett pedig fogszabályozás szakképzésben veszek részt.

Kezeléseim során nagy hangsúlyt fektetek a nyugodt, harmonikus légkör kialakítására, aminek köszönhetően pácienseim nem csak egészségesebb fogakkal, hanem feltöltődve is távozhatnak a beavatkozások után. Célom, hogy pácienseim úgy érezzék, a fogászati kezelés lehet pozitív élmény is.
Mindemellett törekszem a nagyon alapos tájékoztatásra, mely szerintem elengedhetetlen ahhoz, hogy a páciens félelmek nélkül, bizalommal üljön a fogászati székben.

A mindennapi életben, és a munkám során is precizitás jellemző rám, ezért nem csak a felmerülő fogászati problémák megoldására, hanem a megelőzésükre, valamint a pácienseim utógondozására is ugyanolyan gondosan figyelek.
Nagyon szeretek csapatban dolgozni, együttműködni más szakterületeket képviselő kollégáimmal.

Szabadidőmet szeretem aktívan tölteni, legyen az egy nagy séta a belvárosban, vagy kirándulás a hegyekben. Sportszerető család tagjaként nem is lehetne ez másként.Foglaljon időpontot most telefonon vagy akár online űrlapunkon