Csontos Gabriella

fogászati asszisztens, klinikai fogászati higiénikus

Csontos Gabriella - a MesterDent fogorvosa

A fogászat világa először akkor keltette fel az érdeklődésemet, amikor magam is fogorvoshoz jártam. Nagyon megtetszett az orvos-asszisztens által végzett precíz, nyugodt és hangulatos csapatmunka. Ennek hatására beiratkoztam egy tanfolyamra, és 2015-ben megszereztem a fogászati asszisztensi végzettséget.

A fogászaton belül is a szájsebészet áll hozzám a legközelebb. Szeretem a benne rejlő változatosságot és sokszínűséget. Korábbi pályafutásom során volt szerencsém ezt a részleget vezetni, így a legtöbb eljárással és eszközzel megismerkedni.

A személyes fejlődést, a minden területre kiterjedő ismeretet nagyon fontosnak tartom, ezért is végeztem el 2020-ban a klinikai fogászati higiénikusi képzést.

Célom, hogy a beavatkozásokra jövő páciensek egy nyugodt és barátságos légkörbe érkezzenek, ezzel is oldva szorongásukat, feszültségüket, megváltoztatva az emberekben kialakult negatív képet a fogászattal szemben.

Szabadidőmet leginkább a családom és a barátaim társaságában szeretem tölteni, valamint koncertekre járni.Foglaljon időpontot most telefonon vagy akár online űrlapunkon