Rendelőnkről

Rendelőnkről

Magánrendelőnk 2020-ban nyitotta meg kapuit Ferencváros szívében, a Mester utcában. A helyszín kiválasztásakor fontos szempont volt számunkra, hogy egy frekventált, jól megközelíthető helyet válasszunk, mely pácienseink számára könnyen elérhető. A rendelőt pedig úgy alakítottuk ki, hogy otthonos, barátságos legyen minden belépő számára.

Fogorvos házaspárként a kezdetektől egyértelmű volt számunkra, hogy előbb-utóbb saját rendelőben szeretnénk kamatoztatni az eddig szerzett tapasztalatainkat. Célunk az volt, hogy egy olyan rendelőt hozzunk létre, ahol mi és pácienseink is jól érzik magukat, és emellett a lehető legmagasabb szakmai színvonalat biztosítsuk azoknak, akik minket tisztelnek meg a bizalmukkal.

Munkánk során a precizitás a legfontosabb, ezért nagyításban dolgozunk, modern eszközöket használunk és az úgynevezett “slow dentistry” elvét valljuk, vagyis hiszünk abban, hogy jó munkához idő kell. Nem futószalagon kezeljünk a hozzánk forduló pácienseket, az időpontokat úgy alakítjuk, hogy mindig legyen elég idő a kezelési terv és a kezelés részletes magyarázatára, valamint a minőségi munkára.

Bízunk abban, hogy Ön is élvezni fogja majd a nálunk töltött perceket, kellemes élményekkel és ragyogó fogakkal távozik!

Munkatársaink


Dr. Csider Andor - a MesterDent fogorvosa

fogorvos

konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

Tovább

Dr. Gulácsi Gabriella - a MesterDent fogorvosa

fogszabályozó szakorvos

Tovább

Dr. Király Gyula - a MesterDent fogorvosa

konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

Tovább

Dr. Komlós György - a MesterDent fogorvosa

dento-alveolaris sebész szakorvos

Tovább

Dr. Le Thien Dóra - a MesterDent fogorvosa

konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

Tovább

Dr. Mikola Éva - a MesterDent fogorvosa

fogorvos

konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

Tovább

Dr. Papócsi Petra - a MesterDent fogorvosa

szájsebész szakorvosjelölt

Tovább

Dr. Svidró Eszter - a MesterDent fogorvosa

fogszabályozó specialista

Tovább

Dr. Tar Fábián - a MesterDent fogorvosa

fogorvos

parodontológus szakorvos

Tovább

Balogh Judit - a MesterDent fogorvosa

fogászati asszisztens

dentálhigiénikus

Tovább

Csontos Gabriella - a MesterDent fogorvosa

fogászati asszisztens

klinikai fogászati higiénikus

Tovább

Forgács Eszter - a MesterDent fogorvosa

páciens koordintátor

Tovább

Kálmán Titanilla - a MesterDent fogorvosa

fogászati asszisztens

Tovább

Kele Gabriella - a MesterDent fogorvosa

fogászati asszisztens

Tovább

Mészáros Ágnes - a MesterDent fogorvosa

fogászati asszisztens

dentálhigiénikus

Tovább

Szmolár-Szabó Gabriella - a MesterDent fogorvosa

fogászati asszisztens

klinikai fogászati higiénikus

Tovább

Váradi-Szénási Csilla - a MesterDent fogorvosa

fogászati asszisztens

Tovább

Vincze Kitti - a MesterDent fogorvosa

páciens koordinátor

Tovább

Munkatársaink

Új pácienseinknek

Új pácienseinknek

Nagyon sokan tartanak a fogorvosoktól, a fogorvosi vizsgálatoktól, beavatkozásoktól és ezt a félelmet nem könnyű leküzdeni. Ebben szeretnénk segíteni azzal is, hogy egy átfogó képet adunk az alábbiakban arról, hogy mi is történik nálunk első alkalommal, illetve, hogy mivel is érdemes készülni a vizsgálatra.

 

Hogyan készüljön fel a vizsgálatra?

 • Először is, a legfontosabb, hogy próbáljon meg nem izgulni! Kezeléseink során törekszünk a barátságos légkör megteremtésére és a teljes fájdalommentességre, azonban ha mégis tartana ettől, akkor sem kell aggódnia, hiszen első alkalommal általában csak állapotfelmérést, szájvizsgálatot végzünk, vagyis beavatkozás, érzéstelenítés nem történik.
 • Amennyiben rendelkezik korábbi fogászati leletekkel, röntgenekkel, azt hozza magával az első találkozásra, vagy küldje el nekünk emailben, nagy segítség lehet a kezelési terv összeállításánál.
 • Hozzon magával fogkefét, fogkrémet!
 • Hölgyeknek az ékszerekkel, sminkkel csak óvatosan.
 • Induljon időben! A kapkodás, sietség csak tovább növeli a stressz szintet, míg ha időben érkezik, elegendő idő lesz az adminisztrációra, a környezet megismerésére, szükség esetén fogmosásra.

 

Mi történik a rendelőbe való belépéstől a fogorvosi székig?

 • Érkezés után egy ún. anamnézis lapot kell kitölteni, mely néhány – a páciens nyilvántartáshoz szükséges – személyes adat feltüntetését, valamint korábbi betegségekkel, műtétekkel, esetleges allergiával kapcsolatos kérdés megválaszolását jelenti.
 • Ezután míg mi regisztráljuk rendszerünkbe, Ön kényelmesen elhelyzkedhet a várónk valamelyik fotelében. Gondoltunk azokra a pácienseinkre is, akik minden percet kihasználva dolgozni szeretnének, így a váróban több konnektor is található a mobiltelefonok, laptopok töltésére.
 • Amennyiben korábban nem volt lehetősége, a mosdóban alaposan, kényelmesen fogat moshat (ha esetleg elfelejtett saját fogkefét hozni, tudunk biztosítani egyszer használatos verziót is, bár ezt környezetvédelmi okok miatt próbáljuk kerülni).
 • Regisztráció után asszisztens kolleganőnk elkészíti az Ön panoráma röntgen felvételét. Ehhez nyaktól felfelé minden ékszert, piercinget, fémes eszközt távolítson el.
 • Minimális várakozás (mialatt az Ön kezelőorvosa felkészül a vizsgálatra, tanulmányozza az anamnézis lapot és a röntgen felvételeket) után a kezelőorvosa fogja szólítani a kezelőhelyiségbe.

 

Mi történik az állapotfelmérés és fogorvosi vizsgálat során?

 • Orvosával az anamnézis lap áttekintése után megbeszélheti a panaszait, valamint a kezeléssel kapcsolatos elvárásait.
 • Szájon kívüli (ún. extraorális) vizsgálat és rákszűrés következik: kezelőorvosa a feji és nyaki nyirokcsomók tapintását, arc, ajkak, nyálkahártyák vizuális vizsgálatát végzi.
 • Fogainak aktuális állapotát a kezelőorvosa az asszisztens kolleganő segítségével rögzíti a rendszerünkben – nem kell megijedni a sok idegen, latin szótól, idővel mindent elmagyarázunk!
 • Fotódokumentációt végzünk a kiindulási állapotról
 • A vizsgálat és röntgenek, valamint a panaszok alapján összeállítjuk az Ön személyre szabott előzetes kezelési tervét, valamint az egyedi árajánlatát.
 • Átadjuk és együtt átbeszéljük a tervet, megoldási alternatívákat.
 • Amennyiben elfogadja az Ön számára készült kezelési tervet, időpontot egyeztetünk a kezelés megkezdésére.

Környezettudatos fogászat

Rendelőnk dolgozói számára fontos a környezetünk védelme, így munkánk során is törekszünk arra, hogy a lehetőségekhez mérten környezettudatosan működjünk. Sajnos egyelőre a fogászati praxisok távol állnak a manapság divatos ‘zero waste’-től, de hiszünk abban, hogy apró lépésekkel is tehetünk Földünk megóvásáért.

Milyen környezettudatos lépéseket teszünk rendelőnkben?

 • a környezetre káros, a röntgenfilm előhíváshoz használt fixáló folyadék helyett rendelőnkben digitális röntgenfelvételeket készítünk – ez jelentősen kisebb sugárterheléssel is jár, mint a hagyományos filmes röntgen
 • szelektíven gyűjtjük a szemetet
 • a páciensdokumentációt legtöbbször digitálisan végezzük, ha nyomtatásra kerül sor, környezetbarát papírt használunk
 • nem készítünk amalgámtöméseket, azok eltávolításakor a környezetbe jutást pedig speciális amalgámszűrő rendszer segítségével akadályozzuk meg
 • vegyszeres sterilizálás helyett modern gőzzel működő autokláv rendszert használunk
 • folyamatosan keressük a különböző fogászati termékek öko-alternatíváit (pl. bambusz fogkefe)
 • energiatakarékos izzók, mozgásérzékelő lámpák használatával mérsékeljük energia fogyasztásunkat

Környezettudatosság

Munkáink

Foglaljon időpontot most telefonon vagy akár online űrlapunkon