Balogh Judit

fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Balogh Judit - a MesterDent fogorvosa

Közel 11 éve dolgozom fogászati asszisztensként és 8 éve dentálhigiénikusként. Ezt megelőzően fogtechnikusként volt lehetőségem megismerni a fogászati közeget. Mindig szívesen segítettem másokon, így ebben a szakmában maximálisan kiteljesedhetek.

Ha szűrővizsgálatokról beszélünk, a fogászat az, amit a páciensek a legjobban halogatnak, mert az a hiedelem alakult ki, hogy a fogorvosoktól félni kell. Munkám során igyekszem ezt a félelmet eloszlatni, és vidám, barátságos természetemmel a feszültséget oldani, hogy

legközelebb már bátrabban kérjenek időpontot kontroll vizsgálatra Dentálhigiénikusként elsődleges számomra, hogy a páciensek megismerjék azokat a lehetőségeket és eszközöket, amikkel otthon is tudatosan ápolhatják a fogaikat, és így megelőzhetővé válhatnak bizonyos fogászati kezelések, vagy komolyabb parodontális betegségek.

Külön öröm számomra látni egy-egy páciens önfeledt, elégedett mosolyát egy sikeres kezelést követően.

Folyamatosan képzem magam, EMS és iTOP képzéseken vettem részt, hogy minél naprakészebb információkkal lássam el a pácienseket.

Legnagyobb érték számomra a család, így velük vagyok legszívesebben a szabadidőmben, de emellett a sport is fontos része az életemnek.Ha pedig már sok a gondolat a fejemben, azt szeretem vers formába önteniFoglaljon időpontot most telefonon vagy akár online űrlapunkon